Berømte hunder og hundeeiere

For mange kjendiser ser det ofte ut at hunden er like viktig å vise frem som dyre smykker. Det ser ofte ut til at kjendisene er litt mer glad i dyrene sine enn oss vanlige mennesker. Hundene sitter oppe i dyre vesker eller løper på den røde løperen med eksklusive smykker rundt halsen.Paris Hilton skal i en periode hatt så mange hunder at hun faktisk mistet oversikten over dem. Men hundene våre, de fortjener jo det aller beste.

Hunder på Instagram

En trend blant kjendisene er å dele bilder av hundene sine på Instagram. Lady Gaga gikk litt lengre og ga likeså godt hunden sin Koji sin egen Instagram konto. Slik kunne fansen hennes både følge Lady Gagas hektiske liv på hennes egen konto, men også hundens spennende dager. Så populær ble denne kontoen at mote aldri har vært så viktig også for hunder enn nå. Flere kjendiser tar også med hundene sine i egne reklamekampanjer de er med på. Ariana Grande måtte bare ha med hunden sin Toulouse, da hun gjorde en foto-shoot i New York tidligere i år. Det å se at hunden måtte se på henne bli tatt bilder av ble rett og slett for mye for den amerikanske sangerinnen.

Morsomme navn

Ingen er så oppfinnsomme med navn på hundene sine som kjendisene. Ofte er navnet koblet til noe en artist har sunget om eller en film en skuespiller har spilt i. Fotballspilleren Neymar Jr. signerte for en kort stund siden en lukrativ sponsorkontrakt med pokerselskapet PokerStars. Det morsomme er at Neymars hund faktisk heter Poker. Neymar og Poker har blitt gode venner det siste året og på Youtube finner man også egne film-snutter hvor de leker sammen. Neymar fikk Poker for litt over et år siden og sammenligner man bildene på facebook siden til Poker og filmene, så kan man se hvor raskt han har vokst. Om Poker får lov til å være med på Barcelonas kamper er ukjent, men trolig er det ikke lov med hunder unne på Camp Nou i Barcelona.

Gode gamle George

Ryan Gosling er kjent både som skuespiller og jazzmusiker. Hans hund George har i år rukket å bli hele 14 år gammel, men har gjennomgått flere alvorlige operasjoner. George er en blandingshund som alltid har vært aktiv ifølge Ryan selv og det er kanskje også de gode treningsturene de har sammen som har gjort at George har overlevd. Måtte George leve i mange år til!

Egen Twitterkonto

Som vi har fått med oss allerede. Kjendishundene finnes over alt på sosiale medier. Skuespillerinnen Amanda Seyfried er spesielt kjent for sin rolle i musikalen og kinosuksessen Mamma Mia! Hennes hund Finn Seyfried har sin egen Twitter konto. Kontoen blir ikke daglig oppdatert, men hunden kommer med morsomme kommentarer og flere bilder av det lykkelige paret. Ved å bruke sosiale medier på denne måten får også kjendisene delt mange meninger om dyrevern og viktige miljø-saker. Man klarer jo ikke å være uenig med Finn Seyfried?

Oprah elsker hunder!

Oprah Winfrey er kanskje Amerikas mest kjente talkshow-vertinne. Hun har også flere spillefilmer bak seg. Sist så vi henne i filmen The Butler hvor hun spiller kona til hovedpersonen Cecil Gaines. At hun elsker hunder kommer ikke som en overraskelse, for Oprah er kjent for å ta godt vare på alle rundt seg. Hun har hele fem hunder som hun er ute og lufter hver eneste dag, uansett vær. Oprah går tur med alle sammen samtidig også og hundene har vært avbildet i flere ulike medier, med matmor på slep.